Tipsarkiv

Viser tips for perioden 15.03.2019 til 21.03.2019

V64 Åby

Dagens Spel

Tips til Åby av Dagens Spel: Omgangen er svært vrien, og vi lanserer en hest som er mer enn god nok med klaff.

Les mer

Örebro - 20.03.2019 (1)

V4 Örebro

Dagens Spel

Tips til Örebro av Dagens Spel: En hest som denne gangen får mesterkusk Jorma Kontio i sulkyen står flott til med tanke på tidlig tet og seier.

Les mer

Bjerke Travbane - 20.03.2019 (3)

V5 Bjerke

Frode Gjesdal

V5-tips til Bjerke av Frode Gjesdal: 3-åringene fra Hamre-stallen begynner å røre på seg. En det går an å ha forventninger til er norgesdebutanten som blir min banker i V5-5; Jetske Beemd. 

Les mer

V75 Bjerke

Frode Gjesdal

V75-tips til Bjerke av Frode Gjesdal: Jeg prøver meg med to bankere kjørt av Norges ubestridte formkusk Eirik Høitomt. Både Nelson Sandra og Harbour Eightysix bør ha gode vinnersjanser. 

Les mer

To som har imponert

#

Lars Anvar Kolle

V75 Bjerke: To hester som imponerte meg sist bør ha solide sjanser til å vinne igjen. Jeg synes begge har overkommelige oppgaver og garderer ikke.

Les mer

V4 Jägersro

Dagens Spel

Tips til Jägersro av Dagens Spel: En hest som er vant til betydelig tøffere motstand har en topp oppgave og står til for å lede fra start til mål.

Les mer

V64 Solvalla

Dagens Spel

Tips til Solvalla av Dagens Spel: Vi banker en hest som ikke har startet på en stund, men som har en skreddersydd oppgave. Han blir vrien å stoppe.

Les mer

V5 Forus

Frode Gjesdal

V5-tips til Forus av Frode Gjesdal: Outstanding O. blir alenestrek også i V5, men det finnes flere alternativer. 1 French Coktail rapporteres å være en lovende 3-åring som debuterer i V5-4, og i V5-5 står det fort mellom to årsdebutanter. 

Les mer

V65 Forus

Frode Gjesdal

V65-tips til Forus av Frode Gjesdal: Oustanding O. sviktet som favoritt i V75 i Bergen sist. Jeg tror han slår tilbake direkte. Tangen Elvira er en alternativ banker. 

Les mer

V4 Skive

Dagens Spel

Tips til Skive av Dagens Spel: Vi ser ingen grunn til å gardere omgangens største favoritt. Hesten er knallgod og imponerer omtrent hver eneste gang.

Les mer

V64 Färjestad

Dagens Spel

Tips til Färjestad av Dagens Spel: Alderen er ingen hindring for hoppa som vi tror har en ny topp vinnersjanse mot helt riktig motstand.

Les mer

V5 Leangen

Frode Gjesdal

V5-tips til Leangen av Frode Gjesdal: Noralf Brækken sender ut en meget interessant 3-årig debutant i V5-avslutningen. Jeg tror Golden Dream M.E. er en vinner på direkten. 

Les mer

V65 Leangen

Frode Gjesdal

V65-tips til Leangen av Frode Gjesdal: Vinnerhesten Bestbyarsenal er tilbake i løpsbanen etter en liten pause. Jeg tror han tar karriereseier nummer 18. 

Les mer

V5 Romme

Dagens Spel

Tips til Romme av Dagens Spel: Sveriges beste montèhest i kaldblodsklassen er på farten, og da garderer ikke vi.

Les mer

V4 Romme

Dagens Spel

Tips til Romme av Dagens Spel: Sist imponerte bankeren i ny regi og slo en god hest fra posisjonen utvendig for lederen. Vi tror på ny seier.

Les mer

V75 Halmstad

Dagens Spel

Tips til Halmstad av Dagens Spel: En hest som trolig sitter tidlig i tet skal ha en kjempesjanse til å bokføre en ny seier. Vi garderer ikke.

Les mer

V5 Sørlandet

Frode Gjesdal

V5-tips til Sørlandet av Frode Gjesdal: Whisky Voice blir alenestrek også i V5. I de siste V5-løpene ser jeg ikke mer enn tre-fire vinnerkandidater. 

Les mer

V65 Sørlandet

Frode Gjesdal

V65-tips til Sørlandet av Frode Gjesdal: Det er realtivt oversiktlig på papiret. Likevel velger jeg en alenestrek som skuffet i sin siste start. 

Les mer

Tyren er tøffest

#

Lars Anvar Kolle

V75-omgangen i Drammen byr på mange bra oppgjør, og jeg ser for meg en duell i flere av løpene, men bankeren er klar: Det må bli formbomba 11 Moe Tyr i V75-4.

Les mer

V5 Mantorp

Dagens Spel

Tips til Mantorp av Dagens Spel: En vinnerhest som imponerte direkte etter hvile sist blir meget vrien å stå imot. Vi var aldri i tvil om V5-bankeren.

Les mer

V65 Århus

Dagens Spel

Tips til Århus av Dagens Spel: Hun var ikke helt hundre i aksjonen sist, men var likevel tidlig i tet fra vrient spor og vant enkelt. Vi tror på ny seier.

Les mer

V64 Gävle

Dagens Spel

Tips til Gävle av Dagens Spel: En hest som har imponert i V75 og kommer i sitt livs form blir en meget hard nøtt å knekke for dagens konkurrenter.

Les mer

V65 Solvalla

Dagens Spel

Tips til Solvalla av Dagens Spel: En hest som har vært først over målstreken to ganger på rad har en ny topp vinnersjanse. Vi garderer ikke.

Les mer

V5 Ålborg

Dagens Spel

Tips til Ålborg av Dagens Spel: En kapasitetshest som kommer tilbake etter hvile får full tillit direkte.

Les mer

V5 Jarlsberg

Joar Lysaker

Tips til Jarlsberg, av Joar Lysaker: To av løpene er for de ferskeste. Her blir det ett med helgardering og ett med banker. Denne er debutant og heter Thai Knight (V5-4). Gav et svært godt inntrykk i prøveløpet. - Moderat gardering i de øvrige tre.

Les mer

V65 Jarlsberg

Joar Lysaker

Tips til Jarlsberg, av Joar Lysaker: Frode Hamre hører til travets toppfigurer. Han er spesielt god til å fortelle om nivået på sine hester og formidle det tydelig og avgrensende. Han har en tillitinngivende vurdering av vår banker, Tiffany Yellow...

Les mer

Neste mulige spill:

V75
V65
V64
V5A
V4
QPlus

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER
Kvartalsrapport Q3 2018 er nå lagt ut

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.