Tipsarkiv

Viser tips for perioden 17.05.2019 til 23.05.2019

V4 Kalmar

Dagens Spel

Tips til Kalmar av Dagens Spel: Et løp i kroppen etter hvile har gjort godt. Nå tror vi hesten tar seg av V4-3 i en ellers småvrien omgang.

Les mer

V4 Øvrevoll

Morten Friis

Tips til Øvrevoll av Morten Friis: Hverdagsløpene er tilbake etter festdagen 17. mai. Feltene er ikke de største, men vanskeligshetsgraden betydelig.

Les mer

V65 Øvrevoll

Morten Friis

Tips til Øvrevoll av Morten Friis: Etter festdagen 17. mai, er norsk galopp tilbake i hverdagen. Feltene er små, men vanskelighetsgraden er betydelig. Det kan bli fine penger.

Les mer

V5 Bjerke

Frode Gjesdal

V5-tips til Bjerke av Frode Gjesdal: Sigbjørn Kolnes feiret to stallseirer i lunsjen på hjemmebane mandag. Nå kan Such A Night sørge for nok en triumf. Hesten har overbevist i to seiersløp. 

Les mer

Bro Park - 22.05.2019 (2)

V5 Bro Park

Dagens Spel

Tips til Bro Park av Dagens Spel: En hest som rader opp seirer blir meget vrien å nekte en ny triumf. Vi synes alt ligger til rette.

Les mer

V4 Bro Park

Dagens Spel

Tips til Bro Park av Dagens Spel: En klassehest som vant tre ganger ifjor har en topp sjanse mot helt riktig motstand. Vi var ikke inne på tanken å gardere.

Les mer

Bjerke Travbane - 22.05.2019 (3)

V5 Bjerke

Frode Gjesdal

V5-tips til Bjerke av Frode Gjesdal: Royal Baby var meget solid vinner på Bjerke sist. Hoppa har bevist at hun takler de fleste opplegg. Står alene på fine forslag. 

Les mer

V75 Bjerke

Frode Gjesdal

V75-tips til Bjerke av Frode Gjesdal: Det er jackpot og 1 094 038 ekstrakroner i sjuerpotten. Smedpål og Royal Baby blir mine holdepunkter i en spennende omgang. 

Les mer

Ursula hele veien

#

Lars Anvar Kolle

V75 Bjerke: Det er jackpot i V75 - med 1 094 038 kroner ekstra i syverpotten. Jeg har stor tro på at 1 Ursula Horse leder V75-2 hele veien. Hoppa er lynrask og har perfekte forutsetninger.

Les mer

V64 Jägersro

Dagens Spel

Tips til Jägersro av Dagens Spel: En hest som har imponert stort i det siste skal ha en ypperlig sjanse til å vinne igjen.

Les mer

V5 Rättvik

Dagens Spel

Tips til Rättvik av Dagens Spel: En lovende 3-åring yhos Svante Båth har innledet med to enkle førsteplasser. Vi tror det er mer på lager.

Les mer

V4 Rättvik

Dagens Spel

Tips til Rättvik av Dagens Spel: En god norsk hest med høy seiersprosent tar turen for å vinne. Han gjør comeback og bør ha en topp sjanse direkte.

Les mer

V5 Forus

Frode Gjesdal

V5-tips til Forus av Frode Gjesdal: Verdals Torden er en seiersmaskin. Var nær ved å gå på et nederlag sist, men i billig selskap tror jeg det er snakk om en vinner igjen.

Les mer

V65 Forus

Frode Gjesdal

V65-tips til Leangen av Frode Gjesdal: En spillemessig meget interessant omgang, med fem-seks vinnerkandidater i flere av løpene. Jeg bruker Neslands Faksen som banker.

Les mer

V5 Halmstad

Dagens spel

V5-tips fra Dagens Spel: Til tross for spor to i volten bør bankeren vinne igjen. Objektet debuterer med et fint prøveløp i ryggen.

Les mer

V4 Halmstad

Dagens spel

V4-tips fra Dagens Spel: Bankeren har fått løp i kroppen og bør vinne nå. Objektet er farlig om den får et ryggløp.

Les mer

V64 Mantorp

Dagens spel

Tips til V64 fra Dagens Spel: Bankeren kommer fra sterke innsatser i tøffere omgivelser. Objektet kan avslutte raskt.

Les mer

V5 Bjerke

Frode Gjesdal

V5-tips til Bjerke av Frode Gjesdal: Hjemmetrener Sigbjørn Kolnes kan få en fin start på uka. Han har bankeren i Harbour Eightysix og en bra vinnersjanse i Chio Gilbak. 

Les mer

V5 Leangen

Frode Gjesdal

V5-tips til Leangen av Frode Gjesdal: Emo Nisjaløkken er en traver med skyhøy seiersprosent. Starter ikke ofte, men er desto bedre når han gjør det. 

Les mer

V4 Leangen

Frode Gjesdal

V4-tips til Leangen av Frode Gjesdal: Ganske klare forgrunnsfigurer i V4-spillet, der Bestbyarsenal etter alt å dømme blir den største favoritten. 

Les mer

V65 Leangen

Frode Gjesdal

V65-tips til Leangen av Frode Gjesdal: To ordentlige seiersmaskiner får tilliten som banker i kveld. Noen av de øvrige løpene ser mer åpne ut. 

Les mer

V5 Biri

Joar Lysaker

Tips til Biri, av Joar Lysaker: Vi tar med oss Lesja Intens (V5-2) som banker inn i V5-spillet. V5-finalen representerer den motsatte ytterlighet. – Vidåpen!

Les mer

V65 Biri

Joar Lysaker

Tips til Biri, av Joar Lysaker: To hester skiller seg klart ut som alenestreker på mjøsbanen søndag: Den stammesterke High Hopes (V65-2) og den i løpssammenheng ferske seksåringen Lesja Intens (V65-4). 

Les mer

V64 Jägersro Galopp

Dagens spel

Tips til V64 fra Dagens Spel: Omgangens banker er soleklar etter sterke innsatser i vinter. Objektet har perfekte forutsetninger.

Les mer

V75 Årjäng

Frode Gjesdal

V75-tips til Årjäng av Dagens Spel: Det er et stort innslag av norske hester på grensebanen Årjäng søndag. Bankeren er også norsk, vi tror Thai Explosive tar sin tredje strake. 

Les mer

V4 Jarlsberg

Joar Lysaker

Tips til Jarlsberg, av Joar Lysaker: Troll Ronja (V4-2) blir vår banker også i det avsluttende V-spillet. Vi anbefaler ellers en trehesters i V4-3, gjennom Custom Colt, Strong Pepper Golden Dream M.E., og fetere garderinger i de to resterende...

Les mer

V5 Jarlsberg

Joar Lysaker

Tips til Jarlsberg, av Joar Lysaker: Catherine’s Chevy (V5-4) er også på plass innenfor V5-spillet og blir bankeren. Duoen Rappstjernen/Brenne Banker utgjør besparelsen i V5-3.

Les mer

V75 Jarlsberg

Joar Lysaker

Tips til Jarlsberg, av Joar Lysaker: Henry Rorgemoen går egne veier som eier og trener av sine hester, og resultatene er enorme. Lørdag seler han ut blant andre de to største favorittene i V75. Den ene, fireårige Catherine’s Chevy V75-2), med Eirik...

Les mer

Chevy har størst motor

#

Lars Anvar Kolle

Dobbel jackpot V75 Jarlsberg: Jeg har stor tro på to sikre vinnere i en omgang hvor det ligger hele 6 255 572 kroner ekstra i syverpotten. 1 Catherine's Chevy står til for å lede hele veien, og jeg tror 6 Troll Ronja i V75-5 benytter samme taktikk.

Les mer

V5 Gävle

Dagens spel

V5-tips fra Dagens Spel: Omgangens banker kommer fra Norge med fin form og optimal balanse. Objektet hadde krefter spart sist.

Les mer

V5 Harstad

Frode Gjesdal

V5-tips til Harstad av Frode Gjesdal: Tidenes travhest i Nord-Norge, Myr Faksen, jager karrierens 59. seier. Jeg tror han får den. 

Les mer

V65 Harstad

Frode Gjesdal

V65-tips til Harstad av Frode Gjesdal: To klare favoritter avslutter V65-omgangen. En av dem er evigunge Myr Faksen som er tilbake i Nord-Norge etter et oppholdt i Sverige.

Les mer

V65 Dannero

Dagens Spel

Tips til Dannero av Dagens Spel: Uten sko på beina ble vår banker en seiersmaskin mot slutten av fjoråret. Hoppa står nydelig til og leder trolig hver meter.

Les mer

V64 Romme

Dagens Spel

Tips til Romme av Dagens Spel: En hest med gedigen kapasitet står fortsatt med et ganske lavt grunnlag og skal ikke la seg slå.

Les mer

V4 Øvrevoll

Morten Friis

Tips til Øvrevoll av Morten Friis: Det er gressbaneåpning og festdag på Norges eneste galoppbane. Tradisjonen med løp 17. mai startet i 2001. Vi bankertipper en hoppe i V4-1 som vant Norsk Derby i 2017.

Les mer

V65 Øvrevoll

Morten Friis

Tips av Morten Friis: Det er gressbaneåpning og festdag på Norges eneste galoppbane. I V65-4 bankertipper vi hoppa som gikk til topps i 2017-utgaven av Norsk Derby.

Les mer

Neste mulige spill:

V75
V65
V64
V5A
V4

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER
Kvartalsrapport Q3 2018 er nå lagt ut

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.