Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

Spennende V75-omgang

15.03.2019 19:41 Rolf-Henning Pedersen

Mjølner Marius blir mye betrodd i en V75-omgang som mangler den store bankeren. Foto: hesteguiden.com

V75 Drammen: De store sportslige høydepunktene mangler, men spillemessig er ukens V75-omgang både spennende og utfordrende. Lørdag finnes det få storfavoritter å henge bankerspillet på.

Utfordringene starter allerede i V75-1. 6 Bråtnesfaks var tilbake i vinnerslag i årsdebuten. Innsatsen var sterk, men det er opp en klasse motstandsmessig nå. 4 Balder Mollyn skuffet tre ganger på rad for Lars O. Romtveit, men var tilbake på topp søndag. Ikke umulig at han leder fra start til mål på en 800-metersbane som Drammen. 12 Emil Mollyn strålte på Sørlandet. Nå er det tøffere motstand og det dårligste sporet. V75-2 byr på nye utfordringer. 6 Senet Island var god i årsdebuten og blir mye betrodd, men det finnes en rekke formsterke utfordrere.

Marius eller mange
9 Mjølner Marius
har tatt fire seire på seks forsøk i år. Han kan galoppere, men har stor sjanse feilfritt i V75-3. 1 Valle Grom satt fast sist. Kan lede lenge nå. 15 Odin Faks er god nok, men galopperer hver gang, og 11 Vital Vinter har møtt bedre hester. 11 Moe Tyr har to seire på tre forsøk i år. Han hadde vunnet med åpning i det løpet han ikke vant. Sporet er det verste, men løser det seg så vinner han trolig V75-4. 

Lar seg ikke stoppe
V75-5 er dagens mest åpne løp. Her kan samtlige tolv hester vinne. 13 Brenne Blissi rader opp seire når det er snakk om hoppeløp i V75. Hun imponerte i årsdebuten, hvor jernhoppa spurtet inn til sikker seier. 60 meter tillegg i Drammen er beintøft, spesielt om 2 Børke Balderina skulle trave feilfritt. Hun har suverent minst i grunnlag, men innehar kapasitet som rekker langt. 11 Trø Hera blir bedre og bedre. Hun har vinnersjanse igjen i Arne Sems minneløp.

Toppløp avslutter
V75-7 er blitt et toppløp både sportslig og spillemessig. Hestene rett under eliten holder høy klasse, og mange av de beste er samlet her. 6 G. Jerken tapte sist, men leverte intet dårlig løp. 5 Valle Mattis går fra seier til seier, og kan ta en ny. 10 Ådne Odin er tilbake i toppform, og skal regnes tross bakspor. 1 Moe Tjalve galopperte som mulig vinner på Sørlandet. Beholder han teten, er han skummel. Resten av feltet er alle gode nok til å overraske om de største favorittene skulle svikte.

Innleveringsfrister Drammen.
V5: 14.10
V75: 15.00
V4: 16.06
DD: 16.50

Neste mulige spill:

V75
V65
V64
V5A
V4

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER
Kvartalsrapport Q3 2018 er nå lagt ut

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.