Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

- Tror på seier

14.03.2019 21:04 Jan Elvestad

Gunnar Austevoll har god tro på 7 Gigant Invalley i V65-1 på fredag (Foto:Hesteguiden.com)

V65 Jarlsberg: Etter en heltemodig innsats i hardt selskap på Bjerke er Gigant Invalley noe enklere ute på Jarlsberg fredag. Hestens faste kusk Gunnar Austevoll er ikke redd for å stikke fram haka og si han tror på seier.

- Etter hva 7 Gigant Invalley (V65-1) presterte på Bjerke for en drøy uke siden kan jeg ikke skjønne annet enn at han skal ha en prima mulighet på fredag. Hesten gjorde en flott prestasjon etter nesten tre måneders løpspause, og skal normalt kanskje være enda bedre til dette løpet.

Sikter inn teten
- 7 Gigant Invalley er rask fra start, og en tøffing i løpene. Jeg tror ikke det er mange av fredagens konkurrenter som ønsker seg han utvendig underveis, jeg håper og tror på tidlig tetkjenning. Derfra tror jeg hesten er en vinner.

Evig outsider
- 1 Kaptein (V65-6/V5-3/DD-2) kan mye, men er håpløst usikker. Han er behandlet etter den siste starten, hvor han ikke var helt på topp. Normalt skal det være et pluss, akkurat som startsporet og startmetoden. Feilfritt kjemper han om seieren, men han er og blir en outsider.

- 2 Titana Voice (V5-4) gikk ok etter pause sist, men trenger trolig flere løp i kroppen før hun er helt på topp. En god premie er et realistisk mål, avslutter Gunnar Austevoll.

Innleveringsfristene:
* V65 kl. 18:55
* V5 kl. 20:05
* DD kl. 20:25  

Neste mulige spill:

V75
V65
V64
V5A
V4

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER
Kvartalsrapport Q3 2018 er nå lagt ut

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.