Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

Hennas halmstrå?

14.03.2019 18:57 Even Elvenes

Bo Falsig. (Foto: TR Media).

Jackpot V64 Åby: - Stallens beste sjanse har Henna Hamle med 7 Day Sun Dream i V64-3. I tillegg har jeg til og med en klink vinner å by på.

Bo Falsig er utstyrt med et våkent øye, og deler gjerne ut sine ideer.
- I en samtale med Adrian (Kolgjini, red.anm.) for et par uker siden meldte hansterk tro på 6 Tellus Face (V64-6/DD-2). Hesten kom ut og leverte en meget sterk innsats, men ble kun toer. Med strykning av storfavoritten 8 Alegra B. åpner det seg for Tellus Face. Jeg tør advare for duoen. 
- Du har egen med i løpet, gode 9 Evan Williams Sisu.
- Forrige uke sto han over all trening, vi hadde elendige forhold. Fra før kjenner jeg hesten som lat og uinspirert med en slik oppladning. Jeg sier ikke at vi er sjanseløse, men har stor respekt for Tellus Face.

Hennas Halm(strå)
Falsig fortsetter;
- Jeg vurderer Day Sun Dream som vår beste i kveld. Hanna Helme kan kjøre løp, hun er dyktig. Startsporet kunne vært bedre, posisjonen i dødens (utvendig for lederen, red. anm.) må unngås. Fart er forventet og det taler til fordel for Day Sun Dream.    
- Din kollega Svend Dyrberg eier, og du trener. Hvorfor?
- Svend har mer enn nok med hestene til Peter Untersteiner, jeg fikk Sun Day i trening for en stund siden. Han er i form, men er blitt gammel og må ha litt servert. Men sjekk siste innsatsen på ettersendte løp, innsatsen var mer enn god, avrunder Bo til Equus.

Frist V64 er kl. 19:30.

Neste mulige spill:

V75
V65
V64
V5A
V4

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER
Kvartalsrapport Q3 2018 er nå lagt ut

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.