Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

Hest for årgangsløpene

14.03.2019 10:01 Rolf-Henning Pedersen

Strong Pepper la inn en avslutning i 1,13-tempo i debuten. Han er et spennende 3-årsemne. Foto: hesteguiden.com

V4/V5 Bjerke: 4 Strong Pepper imponerte i årsdebuten med en rask avslutning. Nå kommer han ut igjen. - Vi håper han skal være god nok for de store 3-årsløpene, sier kusk Hans Chr. Holm til Equus.

Totningen Rune Flaskerud har hatt fått fram mange gode unghester. Den siste på listen er 4 Strong Pepper i V4-2. En 3-åring som viste i debuten at han har potensial til å kunne være en hest for de klassiske løpene.
- Det er også det vi håper, men det er en vei dit. 4 Strong Pepper er sterk og travsikker, og jeg tror han også har farten som behøves. I debuten vant han på en 1,20-tid, men la inn 1,13-fart siste 500 og viste at han også har farten i kroppen. Nå må han bruke den fra start bak bilen, men jeg tror det skal gå bra. Det er alltid usikkert med urutinerte 3-åringer, men Strong Pepper er bra og han har selvsagt vinnersjanse, sier Holm til Equus. Han skal også i aksjon bak en annen fin traver i V4-3/V5-1.

- Travet fungerte
- 11 Unblemished Record
skuffet meg litt fra tet sist, men holdt sammen i travet. Det var positivt. Jeg tror han manglet litt på orken. Nå er det bakspor på sprint, noe som selvsagt trekker ned. Skulle det klaffe med posisjoner og tempo, er han likevel ikke uten seiersmuligheter, mener Bjerketreneren.

Innleveringsfrister Bjerke.
V4: 12.20
V5 og DD: 13.02

Neste mulige spill:

V75
V65
V64
V5A
V4

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER
Kvartalsrapport Q3 2018 er nå lagt ut

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.