Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

Storm i Haf(j)ell i kveld?

14.03.2019 18:56 Even Elvenes

Geir Gudmestad. (Foto: hesteguiden.com).

V65 Bergen: Geir Gudmestad er på plass på Bergen Travpark.
- Oppsummert er 8 Hafell Storm (V65-2) min beste sjanse i kveld, tipser han.

Litt fra DD-sendingen;

Baneforhold: Regn under dagen, banen er i ferd med å tørke opp. 

Rolf Tvedt; 
- 6 Art Skogfari (V65-1) taper i starten, kommer vi rett til kan han forsvare favoritt-stemplet.
Viljar Odin satt fast sist og har et veldig fint løp på papiret, skal passes. Samme gjelder for 9 Ernis Lane i  V65-5. Klaffer det for hestene jeg har nevnt kan alle vinne. 1 Ila Håleryd (V65-6/DD-1) utstyres med skylapper, hun har et fint spor men treffer på gode motstandere. 11 Roberto feilet bort en 2. plass i siste sving i siste starten, hvertfall en plass blant de tre. Med maks klaff kan han kjempe i toppen. 

Svein Ove Wassberg hadde et par kommentarer. 2 Mykle Elden (V65-2) kjenner jeg ikke. På kapasitet skal han duge. 5 Final Countdown (V65-5/DD-1) må kjøres forsiktig, og det er vanskelig å gjøre noe med 4 Helen Boko. 5 Barbarella har slitt med å få i seg nok væske, hun trenger løp i kroppen. En premie er målet. 

Ronny Halvorsen, tidligere trener på Bergen Travpark, er kveldens reporter fra stallområdet. Han har følgende kommentarer;

V65-1
- 6 Art Skogfari foran 7 Vertigo Bjørn som varmet godt i kveld. 

V65-2
- Ta med 2 Mykle Elden på høy kapasitet, 3 Lannem Hera, og 7 Viljar Odin er begge kjappe, 8 Hafell Storm til tross for et vrient spor, ta med 9 Kvalviks Snippen - nå i regi Ove Wassberg. 10 Helt Konge har også travet sterkt i drøye spor. En outsider. 

V65-3
- 10 Bjørkevarg galopperte sist, et arbeidsuhell. 5 Jippi trener greit, men knyter seg. Fordel spor fem - ytterst. 8 Tåga Prinsen kan ha hevet seg. 

V65-4:
- 1 Kuven Tjøtto med Svein Ove Wassberg må med. 4 Dæmro Svarten er i fare for å bli overflydd, men det kan løse seg. 7 Todin og 8 Rano Hilda skal også med. 

V65-5:
- 4 Helen Boko taper ikke. 

V65-6:
- 12 Lucky Vegas er klar favoritt, må med. 3 Seaborn Titanic er spennende, 5 Barbarella har slitt, men ting er under kontroll nå. 6 Bellatrix og 11 Roberto er verd en markering de også. 

Kvalviks Snippen er omgangens objekt, tipser Halvorsen. 

 

Gudmestad poengterer;
Hafell Storm fikk et tungt løp nå sist, og galopperte rett før mål. Helsen avgjør for hans del, det ser imidlertid fint ut. 
- Du har flere aktuelle å kjøre!
- 8 Tåga Prinsen (V65-3) debuterer for oss, han har trent bra i intervalløktene. En typisk outsider som ikke er testet på bane. Under perioden på stallen er Tåga Prinsen behandlet, og rebehandlet, i et bein. Han blir spennende å teste i kveld. 
- Spillerne har stor tro på 4 Dæmro Svarten i V65-4. 
- Greit nok, hesten er herdet i V75 blant annet og må på bongen. Men det går ikke å kjøre hardt fra start til mål, Dæmro Svarten virker avhengig av en posisjon i rygg for å yte maksimalt mot mål. 
- Kan 4 Bjørkeviking få med utgangen av V65-1 å gjøre?
- Jeg er usikker på formen hos ham. Det kan være at treningene er noe bedre enn tidligere, men jeg tviler på om at han rekker opp i seierskampen. 
- Gjør du endringer i utstyr eller balanse på noen av hestene?
- Nei, kontrer Geir kjapt. 
- Hva slags utstyr kommer Tåga Prinsen med?
- Ei langvogn og sko på alle fire høvene, avrunder rogalendingen til Equus. 

Frist i V65 er kl. 18:55. 

Neste mulige spill:

V75
V65
V64
V5A
V4

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER
Kvartalsrapport Q3 2018 er nå lagt ut

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.