Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

Pott for 176 kroner

14.03.2019 13:52 Magne Engebretsen

Denne hoppa sørget for gigantutbetaling i V75 på Bjerke onsdag. (Foto: Hesteguiden.com)

En spiller fra Drammen opplevde drømmekvelden igår. Først tok han potten i V75 på Bjerke. Og så kunne han juble for at favorittlaget Liverpool slo ut Bayern München av Champions League.

Den dyktige spilleren fra Drammen har spilt på hest i snart 30 år, og han har tidligere vært innom noen solide gevinster, men ingen i nærheten av onsdagens V75-omgang hvor han ble alene om riktig V75-rekke og hvor samlet utbetaling kom opp i 1 030 284 kroner for en samlet innsats på 176 kroner og 50 øre:
- Jeg er trofast kunde av Norsk Rikstoto, og jeg spiller stort sett konsekvent Jokersystemet. Vanligvis nøyer jeg meg med å spille V75 på lørdager, men etter at V75 ble innført også på onsdager, så pleier jeg å levere et system der også. Jeg ligger veldig sjelden på innsatser over 200-300 kroner. Igår klaffet alt. Utgangene og bankerne satt som et skudd. Etter fem løp satt jeg igjen med alle hestene i V75-6 og banker på nestfavoritten 11 Brenne Banker i V75-7. Jeg fulgte løpene live på vg.no og ble sjokkert over oppgangen da 9 Dream on Plush vant i V75-6. Foran den avdelingen tenkte jeg i mitt stille sinn at jeg ville være storfornøyd om jeg klarte å vinne 10 000 kroner, men så kom altså 9 Dream on Plush og sendte verdien opp fra 545 kroner til nesten 171 000 kroner. Jeg har fulgt med på trav i såpass mange år at jeg hadde vondt for å kunne tro at det kunne stemme. Det må være en av tidenes oppganger i et V-spill i Norge?, undrer en ytterst trivelig pottvinner fra Drammen.

Iskald foran finalen
Han beretter villig om hvordan han opplevde ventetiden fra han visste verdien etter V75-6 til V75-7 skulle starte:
- Da ble det litt fokus her og litt fokus der, for jeg fulgte også ivrig med på kampen mellom Liverpool og Bayern München. Jeg har vunnet rundt 100 000 kroner på trav ved tre tidligere anledninger. Og jeg har hatt los på adskillig større penger foran en avsluttende avdeling tidligere og vet hvordan blodpumpa kan gå, men igår var jeg av en eller annen grunn iskald. Men du verden hvor morsomt det var å få inn Brenne Banker og stikke av med hele V75-potten. Og deretter vant Liverpool. Du kan trygt skrive at jeg sovnet med et smil om munnen, men jeg sovnet senere enn jeg pleier, det skal jeg innrømme. Jeg har ingen umiddelbare planer om å feire gevinsten, og jeg var trygt på jobb idag morges, men jeg er selvfølgelig kjempeglad for denne gevinsten og kommer til å fortsette å levere mine Jokersystemer - og heie på Liverpool , sier storvinneren fra Drammen.

Neste mulige spill:

V75
V65
V64
V5A
V4

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER
Kvartalsrapport Q3 2018 er nå lagt ut

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.