Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

Følger seierssporet

14.05.2019 13:57 Rolf-Henning Pedersen

Hickothepooh satte banerekord i sin siste start. En gjentagelse onsdag og seiersmuligheten er god. Foto: hesteguiden.com

V75 Bjerke: Trond Anderssen og Kristian Malmin har hatt stor suksess på Bjerke i år. Ingen skal bli sjokkert om det kommer nye triumfer onsdag.

Duoen overlater som vanlig 11 Hickothepooh i V75-1 til dens faste kusk Vidar Hop. Sist imponerte de to voldsomt med ny banerekord. Det blir det ikke fra bakspor nå, men seiersmuligheten er god ifølge Kristian Malmin.
- 11 Hickothepooh var veldig bra sist, og har tatt det løpet på fin måte. Nå er det full vei og bakspor. Det må klaffe, men han er selvsagt aktuell, sier Malmin til Equus og forteller hvem som er hans beste mulighet onsdag.

For frisk sist
- 1 Indiana Fortuna
i V75-2 anser jeg som min beste mulighet. Hun leverte et strålende løp sist, men lå litt for hardt på. Aksjonsmessig fungerte hun greit, og fra et fint spor kjemper vi om seieren igjen. 7 Gulomgoarre hadde langt fram sist. Det er to, tre gode i sporene innenfor, men kan kjempe om en trippelplass.
- 2 Dayenne Lane i V75-7 travet 11,7 siste 1000 sist, og jeg var godt fornøyd med henne. Hun står fint inne i løpet, og er en av dem som kan vinne, mener Kristian Malmin.

Innleveringsfrister Bjerke.
V75: 19.00
V5: 20.25
DD: 20.45

Neste mulige spill:

V75
V65
V64
V5A
V4
QPlus

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER
Fra 25/5 samles det multijackpot til Bergsåker lørdag 24.august

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.