Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

- Liker henne meget godt

14.05.2019 13:57 Even Elvenes

Odd-Arne Sagholen. (Foto: hesteguiden.com)

V75 Bonus, Bjerke: - Fire stykker å kjøre onsdag kveld, beste sjansen er med 13 Brødsjø Brisa i V75-3. Jeg liker henne meget godt.

Ordene tilhører kusken Odd-Arne Sagholen, hjemmehørende på Momarken. 
- Det ble et trist spor dessverre, innerst i annen rekke på 20 meters tillegg er ikke noe man ønsker seg. Jeg vil lete etter ei luke så fort som mulig. Formen til Brødsjø Brisa er fin, hun stiller med vinnersjanse.

Endrer til barbeint
Ei annen hoppe som har fart i kroppen er 5 Karamel Hill i V75-7/DD-2. 
- Etter en solid periode med trening hjemme hos eieren kom Karamel Hill på stallen min rundt 1. april. Jeg var fornøyd med årsdebuten på 1.12-tallet. Formen har steget etter det, gjennomkjøringen har gjort godt. 
- Hva sier du til en spiller?
- Meningen er å nappe av henne alle fire skoa og kjøre barbeint. Det viste seg i fjor å være vellykket. Vi får imidlertid ikke tet, det gjør Red Bar. Men med klaff kan hun spurte skikkelig, vi er aktuell om det garderes. 
- 5 H.M. Herkules i V75-6/DD-1? 
- Det ble seier sist etter en god innsats, løpet består av gode hester, og H,M. Herkules pleier å tape i starten. Styrke finnes, han er også aktuell hvis det garderes med flere. Jeg har også med 3 Angelina Hall (V75-4) til Bjerke. Hun leverer på det jevne og jakter i første rekke en premie, avslutter Sagholen til Equus.

Neste mulige spill:

V75
V65
V64
V5A
V4
QPlus

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER
Fra 25/5 samles det multijackpot til Bergsåker lørdag 24.august

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.