Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

- Tror på "kometen"

15.04.2019 21:30 Jan Elvestad

Emilia Leo (Foto: TR Media)

V4/V5 Rättvik: Emilia Leo er et virkelig friskt pust i svensk travsport det siste året. Hun vinner løp stort sett hver løpsdag, tirsdag tror tipsekspert Lars Lindh hun sitter opp bak ytterligere en vinner.

Det er litt blandet kvalitet på løpene på Rättvik tirsdag, med noen meget gode hester til start.
Lars Lindh er den som vanligvis står for tipsene i Rättviks program, så også denne løpsdagen. Han mener den beste V4-bankeren kommer til start i V4-3.

Leo utgjør forskjellen
- 5 Maclemore
(V4-3) viste seg som en ny hest med Emilia Leo i salen i et monté-løp på Romme.. Ekvipasjen tok en flott seier på en fin tid, med krefter spart ved målpassering. Selv om det er andre forutsetninger i tirsdagens løp tror jeg på reprise for ekvipasjen. Med en fin posisjon underveis tror jeg Emilia Leo får fart på vallaken til slutt og spurter inn til seier. I en vrien V4-omgang blir dette mitt holdepunkt for dagen.

To kryss holder
- I V4-2 skal det holde med to hester på kupongen. 15 Diadem Viking er den naturlige favoritten, selv ytterst fra tredje rekke bak bilen skal det være en fin mulighet for at han kan runde til seier. Hardeste opponenten er 5 Rutbo Roffe, vel å merke om han unngår galoppen underveis. Da kan han gjøre livet surt for favoritten.

Jakobsson i V5
- Innenfor V5-spillet mener jeg 12 Global Ubuntu (V5-2) skal være en sikker vinner sammen med sin trener og kusk Magnus Jakobsson. Utgangsposisjonen er sjanseartet, andre rekke på tillegg, men hesten har så fin kapasitet at han bør runde til seier i dette selskapet.

Innleveringsfristene:
* V4 kl. 12:20
* DD kl. 13:02
* V5 kl. 13:44
Banekode er S1/31. 

Neste mulige spill:

V75
V65
V64
V5A
V4
QPlus

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER
Kvartalsrapport Q3 2018 er nå lagt ut

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.