Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

Chio er meget god

14.04.2019 18:23 Magne Engebretsen

Chio Gilbak leverte en gnistrende norgesdebut. (Foto: Hesteguiden.com)

V5 Bjerke: - Jeg ble imponert over 9 Chio Gilbak i 2. løp/V5A-2 sist. Jeg satt med full kontroll i hele sisterunden og kunne finkjøre til seier. Det er mer å gå på, tror Lars Anvar Kolle om hesten Sigbjørn Kolnes sender ut.

Fem år gamle 9 Chio Gilbak i 2. løp/V5A-2 leverte en norgesdebut det luktet svidd av. Etter å ha satt inn angrepet ute i sporene i sisterunden vant han helenkelt på 1.13,3a/1609 meter. Nå er distansen lenger – uten at det bekymrer kusken:
- Nei, 2100 meter skal gå helt fint. Han kommer ikke til dekket bord, men jeg vil påstå at det skal dreie seg om en solid vinnersjanse igjen, melder Lars Anvar Kolle.

Han har oppsitt også i 4. løp/V5A-4/DD-1, hvor 4 Dancing Queen er på farten:
- Hun kan en del, men er veldig entaktet. For at hun skal komme inn i matchen er hun helt avhengig av hardt tempo den første runden. Jeg venter en del av henne fremover, men her er det kanskje mest realistisk å tro på en trippelplass, sier Lars Anvar Kolle.

Husk at det er Vinner- og plasspill fra Frankrike i de tre første løpene, og fristen for å spille V5 er klokka 12.10, mens Dagens Dobbel har frist klokka 13.30.

 

Neste mulige spill:

V75
V65
V64
V5A
V4
QPlus

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER
Kvartalsrapport Q3 2018 er nå lagt ut

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.